Încearcă produsele MadWave!

Andreea Puchiu a castigat sapte titluri nationale la Baia Mare

Andreea Puchiu, inotatoare legitimata la Dinamo Bucuresti, la sfarsitul concursului contand pentru Campionatele Nationale de Juniori II de la Baia Mare, a cucerit 7 medalii de aur (50 Liber, 200 Mixt, 50 Fluture, 100 Liber, 50 Bras, 200 Liber, 100 Fluture) si 1 medalie de argint (400 Liber). Maximul de probe la care putea participa un sportiv fiind de 8. 
Recordul personal de medalii obtinute de Andreea Puchiu la un Campionat de Juniori II este de 11 medalii de aur din 11 probe la care a participat in luna iulie 2011, Bucuresti (anul trecut regulamentul nu restrictiona numarul de probe la care putea participa un sportiv).
Andreea este, de asemenea, una din componentele de baza ale lotului de juniori al Romaniei.
 
"Sunt un tata fericit, deoarece mai am o fiica de 11 ani, Ingrid Puchiu, legitimata tot la CS Dinamo, care in luna Martie 2012,la Pitesti, a devenit Campioana Nationala de Natatie - Poliatlon fete 11 ani. Ingrid a concurat la 5 probe, la toate stilurile de inot (100 Liber, 50 Liber, 50 Bras, 50 Fluture si 50 Spate), acumuland cel mai mare punctaj din concurs la categoria fete 11 ani si devenind astfel Campioana Nationala de Poliatlon", ne-a spus Mihai Puchiu, tatal celor doua inotatoare.

 

 
 

Adauga un comentariu

Cluburi de inot in orasul tau

Newsletter

Inscrie-te la serviciul nostru de newsletter, pentru a fi la curent cu toate noutatile site-ului nostru.
Dezabonare