Încearcă produsele MadWave!

Alex Coci "obligat" să facă baremul pentru Europene încă odată

Alex Coci

 Incepand de azi, , Alex Coci si Vlad Caciuc pornesc in finala conferintei colegiale din Statele Unite ale Americii, in echipa Universitatii din Alabama.

Alex Coci are in plan realizarea baremului pentru Campionatele Europene de la Debrecen, la probele de 100 si 200 de metri fluture. "Eu realizasem baremul pentru Europene inca din decembrie 2011, la nationalale SUA. Vestea ca Federatia a schimbat insa regula, considerand baremuri valide doar pe cele de dupa 1 ianuarie 2012, mi-a dat peste cap tot programul de pregatire. La Campionatele Nationale ale Romaniei sunt nevoit sa imi fac inca odata baremurile. Nu mi-a placut insa ca aceasta veste ne-a luat pe toti prin surprindere. Nimeni nu a anuntat nimic, doar o postare pe pagina oficiala a Federatiei", a mai spus Alex Coci, in exclusivitate pentru www.inot.ro.

Baremurile impuse de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, pentru participarea la Campionatele Europene de la Debrecen, din Ungaria, sunt urmatoarele:

100 de metri fluture - 52,93 secunde;

200 de metri fluture - 1,59,39 minute.

Coci mai crede ca baremurile pentru Jocurile Olimpice sunt extrem de greu de indeplinit, insa nu imposibil. Inotatorul mai spune si ca "realizarea acestor baremuri depinde foarte mult si de conditiile de competitie. Daca la noi in tara bazinele arata catastrofal, apoi peste hotare ai sanse mai mari".

 
 

Adauga un comentariu

Cluburi de inot in orasul tau

Newsletter

Inscrie-te la serviciul nostru de newsletter, pentru a fi la curent cu toate noutatile site-ului nostru.
Dezabonare